Om firmaet

Hanne Olesen

Hanneolesen.dk er en kreativ webbutik som sælger quillingprodukter som quillingværktøj og opskrifter med quillingmodeller i eget design. Desuden sælges håndlavet pynt til hjemmet, årstidspynt til jul, påske mm. og gaveideer. Alt sammen er noget jeg selv producerer. 

Leverer til Danmark porto 40 kr, Tyskland porto 95 kr og Frankrig porto 120 kr. Fri fragt ved køb over 499,-

 

Du kan også vælge at trykke på afhentning. Varerne kan afhentes på:

Solvænget 21 Bovrup, 6200 Aabenraa.

Har ingen fysisk butik, men mød mig på messer og markeder.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Send en e-mail hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Mail:  info@hanneolesen.dk 

eller skriv en besked på  Instagram   eller  facebook  

Svarer altid så hurtig jeg kan.

 

Om mig
Jeg er en kreativ gift 41 årig mor til 2 drenge. Jeg er uddannet dekoratør og har blandt andet arbejdet med dekoration, butik og papirdesign hos Karen Marie Klip A/S Gråsten gennem 20 år. Elsker kontakten med jer kunder og den glade energi I gir mig. Udstiller på messer og markeder og holder kurser.

Jeg elsker at kaste mig ud i kreative projekter og designe nye ideer, værktøjer og instruktioner. Det spænder bredt lige fra quilling, 3d print, papirfoldning, malerier, festpynt, smykker, tegning, fotos, halloweenpynt, julepynt og alt andet der inspirerer mig. Så derfor kan I glæde jer til, at der løbende vil komme nye spændende hobby-produkter og håndlavet pynt på hjemmesiden. Hovedproduktet er klart alt inden for quilling.


Krea-univers

HANNE OLESEN er bygget op omkring min kreative tankegang og ud fra spændende inspiration der møder mig på vejen. Stilen hos HANNE OLESEN vil være stilren, klassisk, men også farverig hyggelig og humoristisk. Jeg gør alt for at mine produkter er i god kvalitet, er smukt udformet, dekorativt og personligt. 

Følg også gerne med på facebook og instagram hvor I kan følge proccesen og blive infomeret om nyheder, markeder, messer, kurser og events.

Så velkommen til Hanneolesen.dk. Jeg håber at I vil følge med i dette univers og vil føle det inspirerende! 

 

Hanne - personligheden bag HANNE OLESEN

 

Mail:  info@hanneolesen.dk 

 

I kan følge med på:

  Instagram  

  Facebook